Nieuws


[laatste nieuwsitem(s)] [archief] [terug]

 

GI(n)DS


 

 

vzw aPart organiseert een benefiet.  We zijn er in geslaagd om 75 topkunstenaars te overtuigen om één of meerdere werken te schenken, die op 21 november geveild zullen worden. 

 De lijst van deelnemende illustratoren, fotografen en beeldend kunstenaars is redelijk indrukwekkend geworden: ongeveer alle prijzenwinnende illustratoren (nationaal én internationaal) doen mee, net als bekende fotografen als Lieve Blancquaert en Bas Bogaerts, of beeldend kunstenaars als Johan Tahon of Johan Clarysse. 

Daarom volgende uitnodiging : wees welgekomen op zaterdag 21 november, vanaf 18u, in landgoed de Campagne in Drongen.  Je krijgt er een receptie aangeboden, en verder een avondvullend programma met onder andere bijdragen van Pascale Platel en Inneke Nijsen plus muziek van Dick van der Harst en genodigden. Als apotheose sluiten we de avond af met een veiling van de kunstwerken.  

Het wordt een unieke kans om origineel werk aan te schaffen van kunstenaars (van opkomend talent over gevestigde waarden tot internationaal vermaard), aangeboden aan een prijs die ver onder de galerijprijzen ligt. Door de combinatie van zowel fotografie, etsen, schilderijen, illustraties, ... en een uitgebreid gamma aan prijzen en stijlen, is er zeker voor iedereen iets te vinden. Je maakt er niet alleen je huis mooier mee, je steunt ook nog eens een geweldig schone en noodzakelijke organisatie. 

Neem dus gerust een kijkje op www.ginds.be, waar je behalve de volledige deelnemerslijst ook alle werken zal kunnen terugvinden, en een manier om op voorhand en online een bod uit te brengen. 

Nog meer info is te vinden op www.facebook.com/benefietginds , en bevestig meteen ook je aanwezigheid op de evenementenpagina   https://www.facebook.com/events/597666413708911/ . 

Wij hopen van harte jullie te te treffen in landgoed de Campagne in Drongen, of misschien jullie mail te zien verschijnen bij een online bieding! 

 

 

 

[28/10/2015]


 
© 2016 vzw aPart

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Webdesign Dynamic Arts (Gent, Oost-Vlaanderen)